Najlepšie tehotenské rifle, ktorých sa nebudete chcieť po pôrode vzdať!

Snáď nebudeme ďaleko od pravdy, ak povieme, že tehotenstvo je jeden úžasný a vzrušujúci zážitok pre každú budúcu mamičku. To všetko však zvyčajne platí len do momentu, kým nezačnete mať problém zapnúť si svoje obľúbené rifle, predovšetkým v období, keď vonkajší teplomer ukazuje nižšie hodnoty. Vtedy nastáva ten správny čas vymeniť ich za tie tehotenské, ktoré sú navrhnuté presne na to, aby vyhovovali každému rastúcemu brušku a ukryli ho pred nie vždy príjemným chladom.

 

Áno, možno si premyslíte dvakrát, či naozaj chcete takéto špeciálne šité nohavice, pretože ich ponosíte 4 – 5 mesiacov. Keďže existuje množstsvo cenovo dostupných variant, nemusíte koniec koncov zúfať.

Vychutnajte si svoje tehotenstvo vo veľkom štýle v niektorých z týchto tehotenských riflí špeciálne navrhnutých tak, aby boli pohodlné za každých okolností a v každom štádiu tehotenstva.

 

1. Tehotenské rifle Orange Superstretch
 

Tehotenské rifle nie vždy musia byť sfarbené do modra. Skvelým príkladom je oranžová farba, ku ktorej sa hodí čierna, biela, modrá, zelená prípadne sivá a hnedá.

 

2. Tehotenské rifle na traky svetlomodré

 

Každej mamičke prídu vhod tehotenské rifle na traky. Vrchná časť ponúka nastaviteľné ramienka a pás s nastaviteľnými bočnými gombíkmi, ktoré sa potom počas tehotenstva uvoľnia a zachovávajú tak maximálny komfort či už ste v 4. alebo 40. týždni tehotenstva. Na rozdiel od iných širokých klasických riflí na traky, tieto sú vyrobené z mäkkej elastickej rifloviny, ktorá netlačí a nerozširuje. 

 

 3. Khaki tehotenské nohavice s klopovými zadnými vreckami

 

Tipli by ste si, že tieto nohavice sú tehotenské? Ani my nie! O dôvod viac nosiť ich aj po pôrode. Bavlnené tehotenské nohavice v obľúbenej khaki farbe s klopenými vreckami skombinujete prakticky s každým vrškom. Počas tehotenstva sa nohavice plne prispôsobia rastu vášho bruška aj vďaka strečovému pásu. Ako bonus, klopené vrecká Vám vytvarujú eňo ňuňo zadok!

 

4. Čierne tehotenské nohavice slim fit

 

Pokiaľ si vaša práca vyžaduje elegantné obliekanie, čierne tehotenské nohavice budú povinnou jazdou. Aj napriek tomu si ich môžete obľúbiť z nasledovných dôvodov: Tehotenské čierne nohavice sú zo vzdušnej bavlny. Tehotenský pás na nohaviciach je z látky príjemnej na dotyk a vyniká trvácnosťou aj napriek častému praniu. Veľkosť pásu sa nastavuje postrannou elastickou gumou a gombíkom. Vďaka putkám si v prvých mesiacoch tehotenstva doprajete aj váš obľúbený opasok.

 

5. Tehotenské tepláky / nohavice na každý deň

 

Ak chcete staviť na totálne ničím nerušené pohodlie v tehotenstve, tak siahnite po týchto úžasných tepláko-rifliach. Nohavice majú nízky sed, vďaka čomu netlačia, a praktické sú takisto postranné aj zadné vrecká. Nastaviteľné šnúrkou v kontrastnej tmavomodrej farbe. Nohavice sú farebne kombinovateľné s množstvom farieb.

 

6. Mama tehotenské rifle z kolekcie udržateľná móda

 

Predstavujeme Vám rifle, s ktorými prekráčate všetky úskalia a radosti tehotenstva. Zachováte si svoj štýl a pričom vám strih zoštíhli postavu. Vďaka putkám môžete tehotenské rifle nosiť aj s opaskom a blúzku či tričko skryjete dovnútra medzi džerzejový pás a rifle. Navyše vyšúchaný vzhľad je veľmi trendy!

 

 

 

Ak si nie ste istá správnou veľkosťou, použite prosím SPRIEVODCU VEĽKOSŤAMI, alebo si prečítajte článok Zvoliť správnu veľkosť v tehotenstve nie je veda.

 

Vaša Zdenka :)

 

 

 

 

Publikované: streda, 01.03.2023

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód