Horúci výber tehotenských kabátov na jeseň/zimu

Tehotenské kabáty a bundy

 

Tehotenské rifle, riasené tričká, či elegantné čierne koktejlky, to sú neodmysliteľné kúsky tehotenského šatníka, ktorý si pravdepodobne momentálne plníte. Ku tomu, ak váš termín pôrodu pripadá na koniec roka, január, február, marec alebo apríl, určite bude vaše rastúce bruško vyžadovať aj teplý tehotenský kabát. Ak ešte zvažujete, či je táto investícia potrebná, verte tomu, že zips na vašej obľúbenej bunde neoklamete. Rastúcemu brušku sa žiaľ nepodvolí. My preto radíme, nenechať si kúpu na poslednú chvíľu a zadovážiť si tehotenský zimný kabát, v ktorom sa budete celú zimu cítiť pohodlne ako v druhej koži. A to bez toho, aby ste výrazne menili svoj bežný spôsob obliekania! Presvedčte sa sami, tu je náš výber kabátov, ktoré sú v kurze na rok 2022

Tehotenský prechodný trenčkot kabátik

Ľahký kabát na uväzovanie, ktorý je stvorený na ukazovanie tehotenského bruška. Je vhodný na jeseň a jarné dni. Je naozaj roztomilý, či už ho nosíte otvorený alebo zapnutý, každej tehuľke tento štýl kabátiku sadne.

 Tehotenský prechodný trenčkot kabátik

POZRIEŤ TEHU KABÁTY NA ABOUTYOU

Tehotenský plášť na prechodné obdobie

Užitočné tehotenské bundy do dažďa majú v ponuke u Happymum, a spĺňajú všetko potrebné, aby ste jar či jeseň prekráčala ako štýlová tehuľka. Sťahovacie postranné šnúrky navyše môžete previazať v páse a sama nastaviť obvod podľa bruška.  

Tehotenský plášť na prechodné obdobie

 

Tehotenská zimná bunda so vsadkou 2 v 1 

Tmavomodrá bunda od Noppies vás udrží v teple aj v tých najchladnejších dňoch. Uťahovanie v páse vám napomáha zvýrazniť vašu tehotenskú postavu a nájdete na nej množstvo pekných detailov. Kapucňa je odnímateľná, avšak keď začne padať sneh, budete radi, že ju máte. 

Tehotenská zimná bunda so vsadkou 2 v 1

POZRIEŤ TEHOTENSKÉ BUNDY NA ABOUTYOU.SK

Tehotenská bunda zateplená

Jedná sa o tehotenský zimník, ktorý je teplý, ale nie ťažký a nositeľný na všetky možné príležitosti.  Bez kapucne, vhodný na jeseň a ľahkú zimu.    

Tehotenská bunda zateplená

Zateplená tehotenská zimná bunda s opaskom

 V zateplenej tehotenskej bunde od Love2wait máte zaručené, že svoj vzhľad môžete meniť ako salamandra. Buď mu dáte elegantný nádych s nízkymi čižmami, alebo športový so snehulami. Vysoký golier znamená, že nebudete potrebovať šál, takže o starosť menej pre vašu myseľ, ktorá je zamestnávaná až až.

Zateplená tehotenská zimná bunda s opaskom

Tehotenský vlnený kabát

 

Klasický dvojradový tehotenský kabát vyzerá veľmi šík a je teplý nie len vďaka zmesi vlny, ale aj zateplenému vnútru. Skrytý zips po bokoch necháva dostatok priestoru pre vaš rastúce bruško. Dostupné v odtieni sivej, modrej a bordovej.

Tehotenský vlnený kabát  

Tehotenská parka

Táto tehotenská zimná bunda je navrhnutá tak, aby vás chránila pred vetrom, dažďom či snehom a všetkým, čo k zime patrí. Z kolekcie tehotenských kabátov od Jojo Maman bebe má táto tehotenská parka sťahovacie šnúrky v páse – funkcia, ktorou si nastavíte priliehavosť kabátu k telu. 

Tehotenská parka 

 

 

Veríme, že náš výber tehotenských kabátov bol inšpirujúci a pomôže vám zorientovať sa v ponuke možností.  

 

Vaša Zdenka

Publikované: sobota, 24.09.2022

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód