3 veci, ktoré zvážte pri výbere svadobných šiat s bruškom

Nastáva doba, kedy sa veľa párov rozhodne vstúpiť do manželstva, až keď je na ceste malý junior, či princeznička (a neskôr nezbedníčka pozn. autorky). Bruško pomaličky rastie a vy ako tehotná nevesta stojíte pred otázkou, v akých svadobných šatách strávite Váš veľký deň. Svoje Áno môžete povedať v klasických svadobných šatách, ktorými rastúce bruško ako tak zamaskujete. Alebo sa môžete úplne poddať čaru tehotenstva a svoje bruško hrdo ukázať na obdiv hostí v špeciálne navrhnutých šatách pre tehotné dámy. V bežných svadobných šatách s korzetom, ktorý sťahuje bruško, sa nie každá budúca mamička bude cítiť pohodlne. Ak sú jediné vaše obavy, že bez pompéznych svadobných šiat nebudete vyzerať rovnako krásne, veríme, že týmto článkom vás postupne presvedčíme o opaku. K správnemu rozhodnutiu vedie niekoľko otázok. Ktoré to sú? 

 

V štýle honosná vs. civilná

 

Zlaté pravidlo hovorí, čím väčšia svadba, tým luxusnejšie pôsobiace šaty a látka. Bude svadba väčšia so širšou rodinou alebo len malá v kruhu najbližších? Na malú civilnú svadbu sú vhodné krátke svadobné šaty, buď púzdrové, alebo do strihu A.

 

Alessia tehotenské šaty od Tiffany Rose  Freya krátke svadobné šaty pre tehotné

Foto: Alessia a Freya

 

Samozrejme, ak ste odjakživa snívali o dlhých svadobných šatách, takéto tehotenské svadobné šaty pri malej svadbe odporúčame vyberať modely s matnou čipkou.

 

 

Tehotenské svadobné šaty Verona s matnou čipkou

Tehotenské svadobné šaty Verona s matnou čipkou

 

Väčšia svadba si žiada viacvrstvové šaty s efektom splývavej sukňe, luxusnou čipkou pretkávanou striebornou niťou, alebo stuhou vykladanou trblietavými kamienkami.

Dlhé svadobné šaty pre tehotné 

 

Strih

 

Svadobné šaty v tehotenstve musia mať ten správny strih a materiál. To je všetko? To je aké jednoduché! Teraz už len nájsť tie PRAVÉ, že? :)

 

Pokiaľ máte v dĺžke šiat jasno, začnime uvažovať nad výstrihom. Ak máte menšie prsia (to v tehotenstve existuje?), v tom prípade máte na výber širokú škálu výstrihov, guľatý, lodičkový, plný alebo výstrih véčkový a vybrať si môžete naozaj podľa toho, v akom výstrihu sa cítite najlepšie. Ak máte prsia plnšie, odporúčame výstrih, ktorý dekolt opticky zoštíhli, a to je klasický výstrih do písmena V. V prípade, že sa pohybujete v číslach XL a vyššie, výstrih V a sukňa do A vám nie lenže zoštíhli, ale aj predĺži postavu, napr. šaty Eden. Strih sukne do tvaru A odporúčame aj tehuľkám, ktoré nie sú stopercentne stotožnené so širkou svojich bokov.

 

Dlhé čipkované tehotenské šaty Eden

 

 

 Ročné obdobie

 

Svadba má svoje čaro v každom ročnom období. Logicky, letný čas ponúka voľný výber z množstva strihov. Zimné obdobie si vyžaduje obliecť šaty, ktoré vás uchránia pred chladom, preto mnoho z našich modelov tehotenských svadobných šiat sú s dlhým rukávom. Úžasne elegantne a romanticky pôsobia rukávy z priehľadnej čipky.  

 

Dlhé tehotenské svadobné šaty Chloe

 

V prípade záujmu a otázok, napr. ako zvoliť správnu veľkosť šiat, dostupnosť šiat, či lehota dodania, radi zodpovieme na telefónnom čísle 0944 431 084 alebo emailom info@babybelly.sk

 

Zdenka

https://plus.google.com/106885698555553684286?rel=author

Publikované: piatok, 26.10.2018

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód