Päť typov tehotenských šiat, ktoré vás zachránia na spoločenských akciách

Rôznym špeciálnym príležitostiam sa nemusíte vyhýbať len preto, že ste teraz tehotná. Pravdepodobne ste už prispôsobili svoj šatník vášmu druhému stavu, aby ste podčiarkli vykúkajúce rastúce bruško. Ak však máte v najbližšom období pozvánky na rôzne akcie, je to skvelá príležitosť, ako bez námahy na takýchto udalostiach zažiariť. Tu je niekoľko inšpirácií na tehotenské šaty na špeciálnu príležitosť, či už pracovnú akciu, oslavu pre budúcu mamičku, koktejl párty, svadbu alebo gala.

Keď práca nepustí..

V kalendári svieti pracovné stretnutie, ktoré musíte absolvovať? Stavte na pohodlie a slušivú módu vo forme tehotenských zavinovacích šiat. Ich tvar je dokonalý, viete sa ľahko pohybovať a takéto šaty sú vždy vhodné pre dress kód v kancelárii. K šatám pridajte elegantné topánky na nízkom podpätku pre extra šmrnc.

 

Spoločenské šaty pre tehotné

 

Oslava pre budúce mamičky alebo Baby shower

Výber oblečenia pre vás ako budúcu mamičku na takúto akciu môže byť zložitý. Chcete dosiahnuť rovnováhu medzi niečím nie príliš športovým a pohodlným - pretože okrem vášho nenarodeného bábätka ste stredobodom pozornosti aj vy. Printová sukňa a svetlofarebné tričko predvedú váš štýl, pričom sa pohodlne budete pohybovať medzi hosťami. Nezabudnite na slamený klobúk v lete ako skvelý doplnok, ak bude oslava príchodu bábätka vonku.

 tehotenská maxi sukňa Asos

Pozrieť na ASOS.COM

Koktejlky

Máte namierené na koktejlovú párty? Zvoľte krátke púzdrové šaty so zaujímavým detailom. Výbornou voľbou sú vyšívané alebo čipkované tehotenské šaty. Jednoducho strihané šaty do A viete využiť aj po pôrode. Pridajte k nim trblietajúce sa náušnice, poltopánky s nízkym opätkom a trblietavú spoločenskú listovú kabelku. Budete šík ako nik!

 

tehotenské spoločenské šaty

 

Tehotná na svadbe - hosť

Tehotenské maxišaty v nádhernej ľahkej látke je spôsob, ako si vychutnať svadbu, a to najmä v teplom počasí. Doplnky voľte do zlatista a ak túžite byť vyššia, pokojne si doprajte pohodlné platformové topánky a kamienkami vykladanú kabelku.

 tehotenské šaty na svadbu

 

Na ples jedine do gala

Na celovečernú spoločenskú udalosť zvoľte zoštíhľujúce šaty po zem v luxusnej látke alebo textúre, ako tieto tehotenské šaty s čipkou a saténom. Siahnite po páre glam balerínok, ktoré sú pohodlné a nespôsobia vám bolesť chrbta, keď pretancujete celú noc. A samozrejme, elegantná malá kabelka v kontraste s výraznými kúskami bižutérie. 

 

tehotenské šaty na ples

 

Pripravila: vaša Zdenka ;)

Inšpirácia: babycentre.com

Publikované: piatok, 16.10.2015

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód