Ako sa starať o podprsenky na kojenie

Odborníci hovoria, že k tomu, aby sme predĺžili životnosť našich kojenecká podprsenkapodprseniek, je potrebné prať ich výhradne ručne. No povedzte, kto má na to čas? Taká čerstvá mamička s bábätkom má pravdepodobne iné priority než močiť ruky v lavóre. A to je dôvod, prečo všetky podprsenky v našom obchode môžete prať v práčke a to až pri 40 stupňoch.

Existuje však niekoľko ďalších vecí, ktoré môžete pre vaše podprsenky urobiť, aby vyzerali dlho ako nové.

 

 

 

Šetrné mydlo

Prvý náš tip súvisí s vaším pracím prostriedkom. Používajte jemný prášok, ktorý neobsahuje bielidlo. Prečítajte si radšej etiketu, pretože aj pracie prostriedky známych výrobcov majú často v sebe bieliace látky. Používajte prírodé mydlo alebo dokonca šampón vášho bábätka.

Neprepĺňajte práčku.

Keď idete prať vaše podprsenky, naplňte práčku len do poly. Nedovoľte, aby sa vaše podprsenky prali s tažším oblečením, ako napríklad rifle, uteráky alebo plachty. Najlepší výsledok dosiahnete, ak budete prať vaše podprsenky s pančuškami, nohavičkami či ponožkami.

Pred praním podprsenku zapnite.

Snažte sa zabrániť tomu, že sa ramienka podprseniek zamotajú do seba. Takisto nedovoľte, aby sa háčiky z podprsenky zakvačili do látky, či dokonca prederavili jemný materiál.  Stačí zapnúť všetky háčiky do očiek na najvoľnejší stupeň, predtým ako hodíte všetko do práčky.

Používajte vrecko na spodnú bielizeň.

Jeden z najlepších spôsobov ako zaručiť maximálnu životnosť vašej podprsenky na kojenie, je prať ju vo vrecku na spodnú bielizeň. Tieto sieťkované vrecúška sa ľahko používajú a vloženie podprsenky do niečoho takého trvá mikrosekundu.

Sušte voľne.

Nikdy nedávajte vašu podprsenku do sušičky. Teplý a suchý vzduch môže poškodiť vlákna na materiáli veľmi rýchlo. Namiesto toho ich vyveste na vzduch a upravte tvar košíkov.

Tieto rady vám pomôžu udržať vašu spodnú bielizeň v perfektnom stave čo najdlhšie.

 

Zdroj: Amoralia

Kojenecké podprsenky pre každú mamičku.

Publikované: streda, 22.01.2014

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód