7 dôvodov, prečo nakupovať v BabyBelly

Babybelly je exkluzívny internetový obchod s produktami od starostlivo vybraných tehotenských značiek z celého sveta. Máme zmysel pre módu, milujeme tehotenstvo a poznáme kvalitu, ktorú si hlavne počas tohto obdobia zaslúžite. Tovar pre vás vyberáme podľa našich bohatých skúseností s tehotenskou a dizajnérskou módou v zahraničí..

U nás nájdete najtrendovejšie tehotenské značky

V našom eshope nájdete kvalitné zahraničné značky, ktoré si obliekajú aj celebrity ako napr. Queen Mum, Love2wait, Amoralia London, Belabumbum, CacheCoeur, Babymel a Babylonia. A to je len začiatok.

 

Ponúkame príťažlivé tehotenské kúsky

Precízne navrhnuté tehotenské rifle, aby ste ich nenosili len kvôli funkčnosti, ale aj kvôli tomu, že proste vyzerajú svetovo. U nás nájdete tehotenské tričká a tuniky, krásne tehotenské košielky a vkusné tehotenské pyžamá do pôrodnice. Na výnimočnú dovolenku úžasné tehotenské plavky, tehotenské šaty na bežné nosenie, ale aj špeciálnu príležitosť. Kojenecké podprsenky, v ktorých budete vyzerať poriadne horúco, no nemusíte! A okrem iného najštýlovejšie no cenovo dostupné prebaľovacie tašky.

 

Zaručujeme super rýchle dodanie

Ako to funguje? Ak si objednáte do 15 hod., vašu objednávku dostanete na ďalší deň, pretože všetok tovar zasielame najpomalšie 1.triedou a to už za €1.50! A zakaždým vám niečo pribalíme.

 

Sme pro zákaznícky orientovaní

Na emaily (info@babybelly.sk) sa snažíme odpovedať expresne a počúvame vás pozorne, aby sme vám mohli čo najlepšie poradiť. Neváhajte nám zavolať na +421944 431 084, budeme sa veľmi tešiť!

 

S nami je jednoduché aj vrátenie a výmena tovaru

Naozaj tu už nie je čo riešiť, vy vyplníte, čo si prajete, pošlete späť, my tovar dostaneme, preveríme a vrátime vám peniaze, alebo pošleme správnu veľkosť.

 

V našom eshope nájdete stále niečo nové

Nové modely k nám prichádzajú pravidelne aj mimo sezónu, pretože chceme mať vždy sviežu a zaujímavú ponuku. Určite sa zahláste do nášho newsletteru, aby ste boli prvé, ktoré sa dozvedia o výpredajoch a špeciálnych akciách len pre odberateľov noviniek. Môžete tak spraviť hneď na spodku stránky

Sme aj váš módny poradca

Ako si správne vybrať podprsenku? Čo si mám zobrať do pôrodnice? Niektoré vaše otázky nájdete práve u nás v sprievodcovi šatníkom alebo v našom blogu o tehotenskom oblečení.

 

Presvedčte sa sami o našich kvalitách

Príďte sa k nám popozerať, aj keď práve nie ste tehotná. Určite sa vám niečo zapáči. No a spomeňte si na nás, keď budete mať bábätko na ceste!

 

Vaše BabyBelly

Publikované: utorok, 23.07.2013

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód