Vy ešte nemáte ruksak na kočík? 7 dôvodov, prečo to zmeniť!

 

ruksak na kočík

Zvažujete kúpu ruksaku na kočík? A my vám to veľmi schvaľujeme. Pre aktívnych rodičov a rodičov 2 a viac detí je to vhodnejšia voľba ako prebaľovacia taška. A tu sú dôvody, prečo by ste s rozhodovaním nemali otáľať!

 

1. Prebaľovací batoh je pohodlný na chrbát

Pred vychádzkou s dieťatkom musíte počítať s tým, že si vlastne beriete časť prebaľovacieho pultu so sebou. Plienky, vlhčené obrúsky, podložka, náhradné oblečenie, flaška, i vaše osobné veci. Je rozdiel, ak si dáte tento náklad na jedno pleco alebo na chrbát. Batoh rovnomerne rozloží záťaž na celé telo.

Mamička, ktorá plánuje svoje dieťatko okrem kočíkovania aj nosiť, prebaľovací batoh je na takéto presuny priam ideálny.

 

2. Množstvo vreciek na správnom mieste 

Niekto si povie, batoh ako batoh, nie? My si to nemyslíme! Predstavte si plačúce dieťa a seba, ako nervózne v starom batohu hľadáte jeho hračku už asi 5 minút. Toto vám treba? Nie. :) Vy potrebujete tašku s početnými vreckami, do ktorých strategicky rozložíte všetky potreby, pekne všetko po jednom, vrátane mobilu a kľúčov.

 

3. Unisex dizajn pre partnera

Kvetinová prebaľovacia taška je síce pekná, no nie každý manžel z nej bude nadšený, keď vám ju bude musieť čo i len na minútu podržať. Tomu sa však môžete vyhnúť, ak zvolíte funkčný a moderný unisex dizajn, proti ktorému nebude môcť žiadny otecko niečo namietať. Väčšina mužov bude uprednostňovať neutrálnu tašku, čierna je pravdepodobne najistejšia možnosť, ale v ponuke je rozšírená aj tmavomodrá, sivá či hnedá.

 

4. Prebaľovacia podložka ako super doplnok 

Batoh na kočík by bol celkom zbytočný, ak by v sebe neukrýval prebaľovaciu podložku. S takouto podložkou vymeníte plienočku pohodlne, jednoducho a hygienicky, kde koľvek na cestách ste. Prebaľovacie batohy v sebe ukrývajú okrem iného aj podložku, a dokonca aj malú taštičku na jedlo, či cennosti.

 

5. Prístupnosť 

Vraj sa dá vytknúť batohu ťažkopádnosť, že sa musí najprv zložiť z chrbáta, a až následne z neho vyberieme to, čo potrebujeme. Lenže výrobcovia tento fakt zohľadnili a konkrétne prebaľovacie batohy od Babymel London majú zabudované úchyty na kočík, a tak máte na výber, či budete batoh nosiť na chrbáte, alebo ho pripnete o kočík ako prebaľovaciu tašku. 

 

6. Termovrecko na fľašu

Kŕmenie na cestách je oveľa jednoduchšie, ak má váš prebaľovací batoh termovrecko na fľašu, či už udržanie správnej teploty teplej vody kvôli príprave umelého mliečka, alebo ak dojčíte, mať jednoducho v letných mesiacoch vodu po ruke.

7. Multifunkčnosť – rôzne spôsoby nosenia 

Mnohé batohy na prebaľovanie majú navrchu rúčku ako kabelka a tak si môžete vybrať, či využijete z batohu viac funkciu nákupnej tašky do ruky, alebo ruksak na hory, prípadne cross body do.. mesta? :)

 

 

Objednajte si prebaľovací ruksak u nás so zľavou 5%, ak nám necháte hodnotenie eshopu TU. 

 

 

Nie ste si istí správnym výberom? Neváhajte nás kontaktovať a my radi zodpovieme všetky Vaše otázky.

Zdenka

 

Publikované: utorok, 03.09.2019

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód