Tehotenské plavky - dôvody, prečo by ste si ich mali kúpiť

S blížiacimi sa letnými dňami a rastúcim bruškom sa akiste pohrávate s myšlienkou, že nejaké tie tehotenské plavky by sa naozaj zišli. Ak aj vy patríte ku aktívnym tehuľkám, ktoré budú leto tráviť pri vode, na záhrade, prípadne Vás čaká dovolenka pri mori, Vaše nové krivky si môžete s tehotenskými plavkami bez výčitiek naplno vychutnať. Totižto dni, kedy sme sa v tehotenstve obliekali predovšetkým funkčne a módne trendy išli bokom, sú nenávratne preč. Plavková móda pre tehotné prekvapuje už niekoľko rokov. Vyberá si z aktuálnej módy všetko praktické a potrebné pre tehotné ženy a zároveň plavky vyzerajú veľmi trendovo a šmrncovne. Aj naša ponuka od značky Cache Coeur Vás presvedčí o tom, že plavky pre tehotné sú zárukou pohodového tehotenstva.

 

 

Ak ešte stále nie ste presvedčená, či sú tehotenské plavky počas tehotenstva potrebné, my si myslíme, že existuje hneď niekoľko dôvodov a príležitostí na ich nosenie.

 

 Bloom tehotenské tankini čierne

Aký je rozdiel medzi tehotenskými a bežnými plavkami?

Tehotenské plavky sú zväčša jednodielne celé plavky, ktoré sú riasené po bokoch tak, aby vytvorili dostatok priestoru rastúcemu brušku. Počas tehotenstva sa uprednostňujú strihy, ktoré kladú dôraz predovšetkým na pohodlie. Pri tehotenských plavkách nájdeme nastaviteľné ramienka na chrbáte alebo krku, ktorými si prispôsobujeme veľkosť podľa rastu.

 Hippie jednodielne plavky pre tehotné

Nebudú mi stačiť dvojdielne plavky?

Áno, mohli by ste byť v pokušení nosiť vaše staré netehotenské dvojdielne plavky, no riskujete, že Vám prsia budú častejšie vykúkať spod podprsenky a vy sa budete cítiť nesvoja, čo je dosť nepríjemné. Alternatívou dvojdielnych plaviek sú tehotenské tankini, z ktorých môžete po pôrode skombinovať spodok s vašimi starými plavkami.

Sixties tehotenské tankini

Tehotenské plavky sú pohodlnejšie

Tehotenské plavky obsahujú lycru, nylon a spandex, čo sú pohodlné elastické materiály. Plavky pokryvajú celé bruško kvôli ochrane proti slnečnému žiareniu, kvôli opore bruška a niekto po nich siahne z dôvodu estetického, i keď sme na naše strie hrdé, aj tak nás v kútiku duše trošku trápia, že?

 

Arizona plavky pre tehotné v medenej farbe

Kde využijem tehotenské plavky?

Mnoho tehotných dám si chce naplno vychutnať leto pred príchodom bábätka. Plavky sa však dajú využiť aj mimo plavkovej sezóny a to na wellness pobytoch, či pri cvičení vo vode tzv. Aquaprenatal.

Aquaprenatal cvičenie a pravidelné tehotenské plávanie v bazéne

Plávanie je vynikajúca fyzická aktivita počas tehotenstva. Tehotenské plávanie Aquaprenatal je pre Vás i Vaše bábätko maximálne bezpečné a s nízkou fyzickou záťažou. Nadnášanie a pohyb vo vode, ktorý vykonávate počas plávania, vám pomôžu utíšiť bolesť chrbta, podporujú zdravý spánok a udržia vás fit.

Yana športové tehotenské plavky

Vodné prostredie nás obklopuje už pred narodením, tvorí veľkú časť nášho tela a má blahodarný vplyv na naše zdravie. Užite si ho dosýta aj v tehotenstve. :) 

Vaša Zdenka

www.babybelly.sk

 

Publikované: pondelok, 21.05.2018

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód