Päť trendy kúskov pre tehotné na leto 2014!

cierne tehotenske saty Mať dostatok oblečenia v tehotenskom šatníku je výzvou pre hociktoré ročné obdobie. Tento fakt ide ruka v ruke s otepľujúcim sa počasím. Tehotenstvo v lete neznamená, že sa musíte cítiť mizerne a neustále teplo. Predtým, ako udrú horúčavy, budete mať čas vyzbrojiť sa takým oblečením, ktoré vám pomôže poľahky zvládnuť vysoké teploty.

 Týchto TOP päť kúskov vám dodá na leto 2014 pocit trendovosti a pohody:

 

 

Tehotenské plavky

Odhliadnúc od trimestra, v ktorom sa práve nachádzate, pre tehotnú ženu neexistuje lepšie osvieženie, ako keď sa ponorí do bazénu (alebo iného typu vody). Nielenže sa pritom uvoľnia svaly, ale celá vaša váha sa nadvihne a odľahčí ubolené nohy, boky, ramená a bruško. Preto budete potrebovať dobré plavky, ktoré vydržia počas celého tehotenstva a mali by chrániť vaše rastúce bruško kvalitným materiálom. Všetky naše tehotenské plavky a tankini dávajú maximálny dôraz na bezpečnosť a pohodlie tehotnej ženy.

cierne tehotenske plavky

Šortky či krátke nohavice

To jedno, čo si počas tehotenstva naozaj zaslúžite, je pohodlie. Keď ste doma, padnú vám vhod krátke nohavice z teplákoviny. Budete sa v nich cítiť ako najšťastnejšia žena na svete. No ak sa chystáte von, tepláky nechajte radšej doma a natiahnite na seba tenké riflové šortky, ktoré sú dostatočne strečové, bavlnené a vzdušné.

tehotenske riflove sortky modre

Letné šaty

Vzdušné šaty sú cool, ľahké a krásne. Šaty v našej ponuke sú v strihoch, ktoré vaše bruško nechajú žiariť. Vzory, farby a materiály môžu byť jedinečné a úžasné ako tehuľka, ktorá ich nosí. Stačí si vybrať.

ruzove tehotenske saty s fliltramivzorovane tehotenske saty cierno biele s pasomriflove tehotenske saty modre kratke

Kvalitná spodná bielizeň

Vedeli ste, že vaše prsia môžu počas tehotenstva pribrať až 2 kilogramy každé? Ak ste do tohto štádia ešte nedorazili, tak si predstavte melón zavesený okolo krku. Veru áno, je to riadna váha. Takže vo vašom prípade je viac ako inokedy dôležité, aby ste si vybrali správnu spodnú bielizeň, ktorá poskytne poriadnu podporu a nebude vás tlačiť ani pri spaní.

Tehotenské podprsenky by mali byť na dotyk hladké a hebké, aby sa prispôsobili vašim čím viac tým citlivejším prsiam. Naším top produktom je podprsenka Second skin v telovej farbe, ktorá je dokonca bezramienková, takže sa cez leto nemusíte vzdávať svojich obúbených topov s nahými ramenami.

cierna kojenecka podprsenka bez kostic

Ľahký svetrík

Zvykne sa hovoriť, že v priebehu tehotenstva je vám o 100 stupňov teplejšie, čo je pre mnoho žien aj pravda. Vaše bábätko v lone vydáva veľa tepla. No keď sa hladina cukru v krvi zníži (čo sa deje niekoľkokrát denne), môže to mať za následok pocit chladu, až taký, že sa trasiete. Ak ešte k tomu sedíte v práci priamo pod ventiláciou, tento pocit sa znásobí. :) Či tak alebo onak, aj keď má  tehotenstvo "horúcu povesť," nastanú aj chladné okamihy.
 

tehotensky sveter modry s cipkou

Náš tip - Šlapky!

V určitom momente vaše nohy môžu začať opúchať. V niektorých prípadoch chodidlá tehotných žien dokonca narastú až o jedno čislo. A preto, flip flopy sú skvelým vynálezom. Poskytnú dostatok miesta a nájdete v nich komfort, ktorý potrebujete. Kúpte si radšej šlapky, ktoré majú vystlané vnútro. Obuv za 5 Euro síce láka svojou cenou, ale ako bude vaše bruško rásť, budete musieť vybalansovať tú veľkú váhu, ktorú viete ukormidlovať práve nohami.

pohodlne flip flopy zlte

 

Zdenka
www.babybelly.sk

Publikované: piatok, 09.05.2014

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód