8 skvelých tipov na darček pre tehotné

Nápadom na darčeky pre tehotné sa samozrejme medze nekladú. No ak máte pochybnosti, siahnite radšej po našom manuále. :) Zhrnuli sme niekoľko tipov na darček, ktorý tehotnú ženu naozaj poteší. Riadili sme sa vlastnou skúsenosťou, aj keď vlastne k tomu netreba žiadny diplom. Väčšina tehuliek si povie sama, čo by si priali. Z času na čas ju však prekvapte bez toho, aby vám musela stále ukazovať, po čom túži. Odhliadnuc od hodnôt a predstáv o pôrode, ktoré sa odlišujú u každej tehotnej ženy, tieto nápady na darček zaručene potešia všetky dámy v očakávaní.

Šperk pre tehotnú

 

Ak ju chcete obdarovať šperkovým kúskom, kúpte jej mexickú bolu. Je to prívesok, ktorý vydáva upokojujúci cinkajúci zvuk a od 20. teho týždňa ho počuje aj bábätko. Následne po narodení, keď bolou opäť zacinkáte pri ušku plačúceho novorodenca, upokojí sa, pretože zvuk mu pripomenie tie bezstarostné časy v brušku. 

Mexická bola ružová

Mexická bola pink fuchsia - Saxana.sk

 

Gravidjoga

Pokiaľ vašu tehuľku baví cvičenie, určite jej polahodíte, keď od vás dostane darčekovú poukážku na takýto kurz. Napríklad, v štúdiu Miracle v Bratislave nájdete tých najfundovanejších lektorov na tehotenskú jógu, kde vaša tehuľka dokonale zrelaxuje. 

 

Tehotenské legíny

Kľúčom ku šťastnému tehotenstvu sú legíny. Ak si myslíte, že si robíme srandu, ste na omyle. Nielen, že sú super mäkkučké a pohodlné, ale vyzerajú skvele (aspoň tie naše ;) ) K šatám, sukniam či topom. Je to oslobodzujúci pocit nemusieť stále nosiť tehotenské nohavice a pritom vyzerať aj cítiť sa výborne. U tehuľky s legínami určite zabodujete. 

 

bezsvove tehotenské legíny

Bezšvové legíny Love2wait modré - Aboutyou.sk

 

Tehotenské fotenie

Nájdite si čas na pohľadanie dobrého fotografa a kúpte jej darčekovú poukážku na tehotenské fotenie. Na tento darček sa môžu poskladať aj viacerí kolegovia, pretože tehotenské fotenie nie je lacný špás. Pamiatka je to však na celý život. Nájsť fotografa je jednoduché napríklad cez AZET.SK

 

Knižka pre čerstvých rodičov

Každá budúca mamička je hladná po informáciách a knihy sú výborným zdrojom načerpania teórie. Knižkou nič nepokazíte a určite nie knihou Veľká kniha o matke a dieťati, ktorá je odrazovým mostíkom mnohých budúcich rodičov a takisto krásna pamiatka na celé obdobie tehotenstva a prvých rokov života.

Pozrieť cenu na Martinus.sk

 

Môže vás zaujímať: 5 kníh, ktoré by doma nemali chýbať žiadnej tehotnej mamičke

 

Kozmetika

Dajte dokopy kozmetický balíček samých fajnotiek, ktoré tehotná žena využije počas tehotenstva (napríklad balzám na bruško) aj po pôrode. Veci ako krém na bradavky, bylinný kúpeľ či luxusné telové mlieko potešia nie jednu ubolenú mamičku. 

 Pozrieť Saloos kozmetiku - Drmax.sk

Tehotenské miľníkové kartičky

 

Ako zachytiť všetky dôležité chvíle strávené v očakávaní potomka? Míľnikové kartičky sú tou správnou odpoveďou. Navyše sú navrhnuté tak, aby materiálom a veľkosťou spĺňali naplno svoju úlohu – navždy uchovať spomienku na krásne chvíle z obdobia tehotenstva.

Pozrieť cenu na Martinus.sk

Prebaľovacia taška

Myslite na to, na čo ona ešte nemyslí. Na všetky tie návštevy, ktoré budete musieť absolvovať, keď váš drobec bude na svete. Toľko príbuzných a známych bude chcieť vidieť vašu ratolesť (a vy im ju budete chcieť ukázať), že sa prvé mesiace ani nezastavíte. Našťastie existujú prebaľovacie tašky pomocníčky, s ktorými zvládnete tieto avantúry, každodenné vychádzky, či víkendové výlety k starým rodičom.

Evy floral dot grey prebaľovacia taška - Pinkorblue.cz

 

Nakoniec to najlepšie - Čokoládový telegram!

Veru veru, čokoláda v tehotenstve nie je vôbec zakázaná. A dokonca existuje veľmi dobrý dôvod, prečo si počas tehotenstva raz za čas takúto sladkosť bez výčitiek dopriať, najlepšie tú od Chocolissima. Najnovšie výskumy totiž tvrdia, že čokoláda môže zlepšiť fungovanie placenty a znížiť riziko vzniku preeklampsie. Mňa presvedčili. :)

 

Prajeme Vám veľa šťastia pri výbere darčeka!

Autor: Zdenka 

Tags:  prebaľovacia taška - tehotenské legíny - mexická bola
 

 

Publikované: nedeľa, 12.09.2021

« SPÄŤ

Diskusia

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód Opíšte kód